Fatsa Ziraat Odası

ZOBİS
Fatsa Ziraat Odası > Haberler > 18 Mart Şehitleri anma günü ve Çanakkale Deniz zaferi'nin 109. yıl dönümü programı

Türkiye tarihinde önemli yere sahip olan Çanakkale Savaşı Ülkemizin yanı sıra, Dünya tarihini de değiştirmiştir.
Kahraman Türk ordusu yurdunu, kanının son damlasına kadar savunmuş ve Çanakkale'nin geçilmez olduğunu tüm Dünya ya kanıtlanmıştır.
18 Mart Şehitleri anma günü ve Çanakkale Deniz zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Sakarya Ortaokulu, Fen lisesi ve Özel Eğitim Okulu'nun düzenlediği anma programına katıldık.
Bugün evlatlarımızın bu bilinçle öğrenim gördüğünü görmek bizleri onurlandırdı.
Programda emeği geçen herkese teşekkür eder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları başta olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi,Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.