Fatsa Ziraat Odası

ZOBİS
Fatsa Ziraat Odası > Haberler > KAHVERENGİ KOKARCA TOPLANTISI (DUAYERİ MAHALLESİ )

KAHVERENGİ KOKARCA TOPLANTISI (DUAYERİ MAHALLESİ )

İlçemiz #Duayeri mahallesinde yaşayan çiftçilerimizle bir araya gelerek #kahverengi #kokarca mücadelesi hakkında detaylı bilgiler verdik. Evlerde ve çevresinde yapılacak #kışlak mücadelesinin önemini anlatarak mekanik mücadele kapsamında toplanan böceklerin mutlaka imha edilmesi gerektiğini, Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsatlı haşere ilaçlarının etkili olduğunu, #Mayıs ayından itibaren fındık bahçelerinde yapılacak mücadele ile biyolojik mücadele kapsamında devam eden #Samuray #arısı üretim çalışmalarını paylaştık. Çiftçi toplantısına İlçe Müdürümüz Vedat Aydoğan, Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu ile Ziraat Mühendisleri katılmış olup, toplantıya yoğun katılım gösteren çiftçilerimize ve Duayeri mahalle muhtarımız İsmail Ulucan'a teşekkür ediyoruz.