Fatsa Ziraat Odası

ZOBİS
Fatsa Ziraat Odası > Haberler > Sağlıklı Arı Yetiştiriciliği ve Arı hastalıkları ile Mücadele Yöntemleri Konferansı

Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ile Ordu İli Arı Yetiştiriciliği Birliği 'nin düzenlemiş olduğu "Sağlıklı Arı Yetiştiriciliği ve Arı hastalıkları ile Mücadele Yöntemleri" konferansına. Fatsa İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Sayın Vedat Aydoğan, Fatsa Ziraat Odası Başkanımız Sayın Haydar GÜRSU ve Arı Üreticilerimiz ile birlikte katılım sağladık.
Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Sayın Şeref Cınbırtoğlu'na ve Ordu İli Arı Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Akın Çiftçi'ye Ordu ilinde Arıcılık hakkında yapılan çalışmaları için tebrik eder, Kıymetli Bilgileri için Prof. Dr.Sayın Ahmet Güler'e, Arı sağlığı bölüm Başkanı Sayın Fatih Yılmaz'a ve Ziraat Yüksek Mühendisi Sayın Samet Okuyan'a başarılarının devamını dileriz.