Fatsa Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Fatsa Ziraat Odası > Haberler > Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü

Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü

Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü tarafından hazırlanan ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen “Apiterapi Turizm Öncelikleri ve Apiterapi Ürünleri” eğitim projesi kapsamında;
Hacettepe Üniversitesi HARÜM Başkanı Prof. Dr. Sayın Aslı Özkırım, Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Sayın Şeref Cınbırtoğlu, Fatsa İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sayın Vedat Aydoğan, Fatsa Ziraat Odası Başkanımız Sayın Haydar Gürsu, Ordu İl Tarım Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Sayın Murat Kuzu, Sayın Dr. Bahri Işık, Eğitimci ve Doğa Fotoğrafçısı Sayın Mustafa Ertekin’in katılımları ile Apiturizm ve Apiterapi ürünleri için bölgemize kurulmakta olan Bal evini ve bu bal evinin kurulması, bölgemize kazandırılması için emek sarf eden Fatsa Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Kibar'ı ve Fatsa Ziraat Odası Çiftçi Eğitim ve Üretim Merkezi, Kabakdağı Hayat Oksijenin işletmecisi Güven Özel'i ziyarette bulundular.
Bölgemiz arıcılarının bu proje sayesinde güzel gelir sağlayacağı ve Fatsamızın balını tüm Dünya'ya duyuracağımız bu nadide projeyi hayal edip kaleme döken ve hayata geçiren tüm ekibe teşekkür eder, başarılar dileriz.